Om Klubben

Drammen Strong ble stiftet i 1932 og klubbens ærverdige historie inkluderer bragder innen både ski, innebandy og fotball. Idrettslagets formål er å drive idrett organisert i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Kontingenter

Medlemskontingent:
Barn/Voksen:  200 kr
Familie (2 eller flere medlemmer): 300 kr

Aktivitetskontingent (pris pr. medlem pr. år):
Fotball: 750/850 kr
Håndball: 250 kr

Æresmedlemmer i Drammen Strong er:
Tormod Pettersen, Birger Brastad og Ragnar Torkildsen

Strong benytter idrettsforbundets sentrale database (Min idrett) til medlems-administrasjon og fakturering. Ønsker du å bli medlem eller endre ditt medlemsskap så gjøres dette via Min Idrett. Har du problemer, ta kontakt med support på telefon 03615 eller på epost: minidrett@idrettsforbundet.no
Video: Betaling av kontingent
Video: Søknad om innmelding i klubben

Inn / ut-melding

Innmelding i Drammen Strong:

Medlemsskap i Drammen Strong kan registreres via minidrett.nif.no/

Utmelding av Drammen Strong:

Utmelding skjer ved å sende epost til post@drammen-strong.no eller ved utmelding via minidrett.nif.no.

Styremedlemmer

Styreleder: Hilde Aurora Onseng
Nestleder: John Eckhoff
Styremedlem: Bjørn Jacobsen
Styremedlem: Elisabeth Jane Knight Knutsen
Styremedlem: Sondre Smedsrud Bekk

Strong hytta: John Eckhoff
tlf. 913 97 071
e-post: stronghytta@drammen-strong.no

Revisor: Hans Jørgen Paulsen og Cecilie Grøsland

Er du registrert hos Norsk Tipping kan du kan bli grasrotgiver og støtte oss ved å sende SMS "Grasrotandelen 985530238" til 2020.